ECHIPA NOASTRA

ALEXANDRU MATEESCU

Licenţiat în Drept, master în Dreptul Afacerilor, absolvent al Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor. Fost lector – formator în cadrul institutului, la disciplina Dreptul Muncii. Fost consilier juridic în Ministerul Muncii.

Expertiză în: drept civil, dreptul muncii şi asigurărilor sociale, dreptul constructiilor, contencios administrativ, drept comercial, dreptul transporturilor, dreptul proprietăţii imobiliare, dreptul familiei, contencios administrativ, procedura insolvenţei, drept penal.

IULIA ELENA CHIVA

Avocat definitiv in cadrul Societatii Civile de Avocati SORESCU & MATEESCU, absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti si a Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, cu o experienta de peste zece ani in activitatea de consultanta, in gestionarea litigiilor si in reprezentarea clientilor in fata instantelor judecatoresti.

Domenii de expertiza: drept civil (raporturile dintre profesionisti, proprietate imobiliara, succesiuni, raporturile de familie), drept societar, dreptul muncii si asigurarilor sociale, contencios administrativ (proceduri prealabile si in fata instantelor judecatoresti), drept contraventional, dreptul familiei si dreptului asigurarilor.

CARLA MARINESCU

Avocat definitiv in cadrul Societatii Civile de Avocati SORESCU & MATEESCU. A absolvit in anul 2015 Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si a fost admisa in Baroul Bucuresti in acelasi an. In anul 2017 a absolvit cursurile de Master specializarea „Dreptul muncii, relatii de munca si industriale “ in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti.

Domenii de expertiza: Drept civil, cu precadere in materia raporturilor juridice dintre profesionisti, dreptului societar, raporturilor de familie, dreptul muncii si contencios administrativ.

MIRELA DANAILA

A început activitatea profesională în București, în aprilie 2013, fiind implicată în consultanță și litigii, cu precădere în materie comercială, civilă, administrativă și insolvență.

Absolventă a două mastere în Științe Penale și Carieră Judiciară, a finalizat cursurile Insitutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, în prezent fiind avocat definitiv în cadrul Societății Civile de Avocați Sorescu & Mateescu.

Aria de expertiză cuprinde, inter alia, consultații juridice, reprezentare în fața instanțelor de judecată, a instituțiilor publice, a executorilor judecătorești, înființarea de societăți comerciale, participarea la negocieri și medieri extrajudiaciare ale clienților.

ANDREI SORESCU

Consultant Drept Penal

Licenţiat in Drept, master în Dreptul Afacerilor, absolvent al Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor.

Expertiză în: drept penal si contencios fiscal.
In ultimii ani, Andrei Sorescu a administrat o serie de dosare penale de o complexitate deosebita, avand ca obiect evaziune fiscala, spalare de bani si alte infractiuni economice.

Începând cu 2016, Andrei Sorescu - specializat in drept penal, își desfășoară activitatea în cadul propriului cabinet de avocat.

Consultant Drept Penal