[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” bg_image=”237″ bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” bg_color=”#275994″ scene_position=”center” text_color=”light” text_align=”left” top_padding=”13%” bottom_padding=”13%” id=”culture” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][split_line_heading]

ECHIPA NOASTRA

[/split_line_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_row_inner column_margin=”default” top_padding=”5%” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/4″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

ALEXANDRU MATEESCU

Licenţiat în Drept, master în Dreptul Afacerilor, absolvent al Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor. Fost lector – formator în cadrul institutului, la disciplina Dreptul Muncii. Fost consilier juridic în Ministerul Muncii.

Expertiză în: drept civil, dreptul muncii şi asigurărilor sociale, dreptul constructiilor, contencios administrativ, drept comercial, dreptul transporturilor, dreptul proprietăţii imobiliare, dreptul familiei, contencios administrativ, procedura insolvenţei, drept penal.

[/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/4″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

IULIA ELENA CHIVA

Avocat definitiv in cadrul Societatii Civile de Avocati SORESCU & MATEESCU, absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti si a Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, cu o experienta de peste zece ani in activitatea de consultanta, in gestionarea litigiilor si in reprezentarea clientilor in fata instantelor judecatoresti.

Domenii de expertiza: drept civil (raporturile dintre profesionisti, proprietate imobiliara, succesiuni, raporturile de familie), drept societar, dreptul muncii si asigurarilor sociale, contencios administrativ (proceduri prealabile si in fata instantelor judecatoresti), drept contraventional, dreptul familiei si dreptului asigurarilor.

[/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/4″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

CARLA MARINESCU

Avocat definitiv in cadrul Societatii Civile de Avocati SORESCU & MATEESCU. A absolvit in anul 2015 Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si a fost admisa in Baroul Bucuresti in acelasi an. In anul 2017 a absolvit cursurile de Master specializarea „Dreptul muncii, relatii de munca si industriale “ in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti.

Domenii de expertiza: Drept civil, cu precadere in materia raporturilor juridice dintre profesionisti, dreptului societar, raporturilor de familie, dreptul muncii si contencios administrativ.

[/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/4″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

MIRELA DANAILA

A absolvit Facultatea de drept din Iasi si doua mastere in Stiinte Penale si Cariera Judiciara la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti. In prezent este avocat in cadrul Societatii Civile de Avocati SORESCU & MATEESCU, fiind inscrisa in Baroul Bucuresti si urmeaza cursurile de formare profesionala organizate in cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor.

Domenii de expertiza: servicii de consultanta juridica, asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului civil, preponderent in materia raporturilor juridice dintre profesionisti, precum si in domeniul dreptului societar.

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/4″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

ANDREI SORESCU

Consultant Drept Penal

Licenţiat in Drept, master în Dreptul Afacerilor, absolvent al Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor.

Expertiză în: drept penal si contencios fiscal.
In ultimii ani, Andrei Sorescu a administrat o serie de dosare penale de o complexitate deosebita, avand ca obiect evaziune fiscala, spalare de bani si alte infractiuni economice.

Începând cu 2016, Andrei Sorescu - specializat in drept penal, își desfășoară activitatea în cadul propriului cabinet de avocat.

[vc_column_text]Consultant Drept Penal[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/4″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/4″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/4″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]